perjantai 9. maaliskuuta 2018

Kausi pakettiin lauantaina

Kausi 2017-2018 tulee FC Rauman osalta päätökseen lauantaina, kun se saa vieraakseen vielä suorasta noususta liigaan taistelevan Tervarit Oulusta.

Pitkä ja ailahtelevasti sujunut Ykkönen saapuu vihdoin lauantaina FC Rauman osalta päätökseen. Ottelusta toiseen vaihdellut suoritustaso ei riittänyt tasaisessa sarjassa kuin keskikastiin, ja joukkue onkin useamman viikon saanut pelata merkityksettömiä pelejä, sillä nousukarsinnat ja putoamispeikko ovat molemmat olleet tasaisen kaukana.

Tästä huolimatta joukkue saa tulevana lauantaina pelata vielä yhden hyvätasoisen ottelun. Vieraaksi saapuva Tervarit taistelee viimeiseen asti pisteistä, ja ainoastaan voittamalla joukkue nousee suoraan Futsal-liigaan ensi kaudeksi. Muilla tuloksilla edessä ovat hermoja raastavat liigakarsinnat, joissa FC Rauma kävi viime vuonna kokeilemassa onneaan, mutta lento ei riittänyt loppuun asti.

Raumalaisille aukeaakin todellinen kiusaajan rooli. Ottelua varmasti jännitetään ainakin Joutsassa, jossa sarjan kärkipaikkaa tällä hetkellä pitävä JoSePa on jo ehtinyt pelaamaan kaikki ottelunsa.


10.3 La klo 15.00  FC Rauma - Tervarit (Oulu)

Lippujen hinnat 2017-18 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti