maanantai 20. marraskuuta 2017

Komea vierasvoitto tuliaisina Jyväskylästä

FC Rauma matkasi lauantaina Jyväskylään LPK:n vieraaksi. Tuloksena oli komea vierasvoitto numeroin 1-6 (0-1)

Ottelu oli alusta lähtien FC Rauman kontrollissa. Raumalaiset hallitsivat kenttätapahtumia, mutta eivät kuitenkaan päässet kovinkaan vaarallisille maalintekopaikoille.
Isäntien maalipaikat tulivat lähinnä erikoistilanteista. Kuparinen rikkoutui vasta reilu minuutti ennen jakson loppua. LPK:n pelaaja syötti alaspäin omalle maalivahdille, mutta pallo livahtikin etunurkasta maaliin ja FC Rauma sai halvalla avausmaalin. Tauolle mentiin 0-1-numeroissa.

Toinen jakso alkoi raumalaisittain vauhdikkaasti. Vain pari minuuttia oli kellossa, kun Jesse Wallenius vapautti Jere Kyrkön maalintekoon. Kyrkkö karkasi laidasta läpiajoon ja sijoitti pallon LPK-maalin takakulmaan.  LPK tuli kuitenkin pian maalin päähän, kun he iskivät nopeasti vastaan keskialueen pallonriiston jälkeen. Kavennusmaalin viimeisteli Tuomas Koppelomäki. LPK sai luotua muutamia hyviä paikkoja, mutta maaliraudat ja hienosti FC Rauman maalilla jälleen torjunut Juho-Matti Pösö nollasivat nämä yritykset.

Viitisen minuuttia ennen loppua FC Rauma siirtyi jälleen kahden maalin johtoon, kun Kasper Nyholmin tarkka, mutta ei niin kova vapaapotku löysi tiensä LPK-maalin alakulmaan.  Raumalaiset onnistuivat vielä loppuhetkillä kaunistelemaan numeroita. Juho-Matti Pösö alusti pitkillä avauksillaan kaksi seuraavaa maalia. Ensin Jaakko Valtanen ohjasi Pösön heiton verkkoon ja sitten Jonne Forsström puski Pösön avauksesta pallon maaliin. Loppuhetkillä vielä Ukko Rimmi riisti pallon jyväskyläläisiltä ja viimeisteli 1-6-loppunumerot tyhjänä ammottaneeseen LPK-maaliin.

FC Rauman seuraava ottelu pelataan tulevana lauantaina 25.11. klo 14, kun Raumalle tulee vieraaksi TPK Turusta. Tuolloin nähdään muun muassa Forsströmin veljesten kohtaaminen.

LPK-FC Rauma 1-6 (0-1)

18:45 0-1 oma maali
21:47 0-2 Jere Kyrkkö (Jesse Wallenius)
24:05 1-2 Tuomas Koppelomäki (Tommi Huvila)
34:50 1-3 Kasper Nyholm
36:30 1-4 Jaakko Valtanen (Juho-Matti Pösö)
38:03 1-5 Jonne Forsström (Pösö)
38:34 1-6 Ukko Rimmi