perjantai 27. lokakuuta 2017

Jussi Aalto vahvistaa joukkuetta jo lauantain kotiottelussa

Jo muutaman viikon joukkueen mukana harjoitellut Jussi Aalto palaa jälleen FC Rauman paitaan. Takaisin Raumalle muuttanut ja ruohokentillä Pallo-Iiroja nykyisin edustava "Geru" on ollut tuttu näky myös aikaisempina kausina futsalkentillä, mutta elämä muilla paikkakunnilla ja velvollisuudet jalkapallon puolella ovat rajoittaneet osallistumista futsalin puolella.

Viime peleissä varsinkin maalinteon kanssa tuskaillut FC Rauma saakin Aallosta juuri kaipaavansa tulivoimaa hyökkäyspäähän, sillä hyvistäkään paikoista ei pallo ole löytänyt tietään verkkoon.

Lauantaina kauppikselle saapuva PS Villa onkin yksi kauden päävastustajista, eikä pistemenetyksiin varsinkaan kotikentällä ole enää varaa. Vahvasti kauden kahdella voitolla aloittanut Villa tuskin tuttuun tapaansa päästää raumalaisia ottelussa helpolla. Joukkueiden aiemmat kohtaamiset vuosien saatossa ovat olleet äärimmäisen tasaisia ja päättyneet pienellä marginaalilla, ja välillä myös tunteet ovat kuumentuneet. Samaa on lupa odottaa myös lauantaina.

Lauantain ottelu taas tuttuun tapaan suorana FC Rauma Futsalin Youtube-kanavalta. Vakio selostaja palaa sorvin ääreen vasta viikon kuluttua, joten näillä näkymin ottelussa ei ole selostusta.

La klo 14.00 Kauppiksella  FC Rauma - PS Villa (Hyvinkää)

Lippujen hinnat 2017-18 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti