tiistai 24. lokakuuta 2017

FC Rauma jäi pisteittä kotiavauksessa

FC Rauma sai kotiavauksessa vastaansa sarjan kahdella voitolla aloittaneen JoSePa:n. Raumalaiset eivät onnistuneet katkaisemaan joutsalaisten voittoputkea, vaan JoSePa vei pisteet mukanaan numeroin 1-3 (1-1).

Ottelun avausmaali syntyi heti ottelun ensimmäisessä vaihdossa, pelikello ehti kului 25 sekuntia, kun Tarkko Savela laukoi pallon volleysta kimmokkeiden kautta ohi hölmistyneen Juho-Matti Pösön. FC Rauma iski tasoituksen vain pari minuuttia myöhemmin, Jere Kyrkkö antoi pystysyötön ja Niila Asunmaa sijoitti pallon joutsalaismaalin alakulmaan. Tasoitusmaalin jälkeen raumalaisilla oli useampi hyvä paikka siirtyä ottelussa johtoon, mutta erinomaisesti JoSePa:n maalilla pelannut Aake Partio venyi kerta toisensa pallon tielle. Myös joutsalaisilla oli omat paikkansa siirtyä johtoon vielä avausjaksolla, mutta nämä yritykset torjui hyvän ottelun raumalaismaalilla pelannut Juho-Matti Pösö. Näin tauolle mentiin 1-1-tasatilanteessa.

Toisen jakson ensimmäinen kymppi oli suhteellisen tarkkaa pelaamista, eikä kumpaankaan tullut kovinkaan vaarallisia maalintekopaikkoja. Joutsalaiset hallitsivat ehkä aavistuksen kenttätapahtumia. JoSePa siirtyi johtoon, kun jaksoa oli pelattu noin 11 minutttia. Otto Piili törkkäsi reboundista joutsalaiset johtoon. Muutama minuutti tästä ja Janne Kosunen laukoi kaukolaukauksellaan joutsalaiset jo kahden maalin karkumatkalle. FC Rauma otti pian tämän maalin jälkeen lentävän maalivahdin käyttöön, mutta yv-pyöritys oli tehotonta ja paikoin myös huolimatonta, eikä vaarallisia tilanteita juurikaan onnistuttu luomaan.  Pisteet joutsalaisten matkaan numeroin 1-3.

FC Rauman seuraava ottelu on lauantaina 28.10., silloin Kauppikselle tulee vieraaksi PS Villa Hyvinkäältä.

FC Rauma-JoSePa 1-3 (1-1)
00:25 0-1 Tarkko Savela (Olli Malin)
02:31 1-1 Niila Asunmaa (Jere Kyrkkö)
31:02 1-2 Otto Piili
35:32 1-3 Janne Kosunen (Olli Malin)