torstai 2. maaliskuuta 2017

FC Rauma varmisti jo paikkansa liigakarsintoihin. Viikonloppuna runkosarjan viimeinen kotiottelu.

FC Rauman pohjoisen reissu meni taktisesti täyden kympin arvoisesti. Joukkueen puolustava pelitapa onnistui, ja paluumatkalle lähdettiin täydet kuusi pistettä ja liigakarsintapaikka takataskussa.

Liigakarsinnat starttaavat jo viikko runkosarjan päättymisen jälkeen vieraissa, lauantaina 18.3. Toinen osaottelu pelataan heti seuraavana päivänä sunnuntaina Raumalla, ja kolmas ottelu tarvittaessa 25.3 vieraissa.
 Liigapaikka ratkaistaan paras kolmesta järjestelmällä, eli kahdella voitolla aukeaa paikka ensi kaudeksi Futsal-liigaan. Vastustaja ei ole vielä selvillä, sillä myös Liigaa on kaksi kierrosta jäljellä. Mahdollinen vastustaja karsinnoissa kuitenkin tulee olemaan joku nelikosta Ruutupaidat, Riemu, PJK tai Tervarit.

Tulevana lauantaina FC Rauma Futsal saa vieraita Kaustisilta, kun KP-V saapuu kauppikselle. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa raumalaiset aloittivat räväkästi, ja jo 10minuutin pelin jälkeen taululla oli lukemat 0-4. FC Rauma näyttikin kävelevän kotijoukkueen yli ja nosti jalkaa kaasulta, mutta KP-V nousi vielä takaa tasoihin ja pisti vieraat koville. Täysi pistepotti matkasi kuitenkin mukaan Raumalle.

Vaikka FC Rauma saakin pelata ilman paineita kaksi seuraavaa ottelua, joukkue ei kuitenkaan lähde aliarvioimaan vastustajaa tai pelleilemään. Takana joukkueella on komea kahdeksan ottelun tappioton putki, ja yksi tavoitteista on venyttää se 10. ottelun mittaiseksi ennen liigakarsintoja. Joukkue tulee kuitenkin todennäköisesti kierrättämään pelaajia normaalia enemmä, sillä uusiin pelikieltoihin tai loukkaantumisiin ei ole varaa.

Ottelu jälleen tuttuun tapaan suorana FC Rauma Futsalin Youtube-kanavalta, johon pääset tämän linkin kautta.


La 4.3 klo 17.00  FC Rauma -  KP-V (Kaustinen)

Otteluun poikkeuksellisesti ilmainen sisäänpääsy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti