perjantai 24. helmikuuta 2017

Tuplaviikonloppu pohjoisessa

Kun runkosarjaa on jäljellä vielä neljä kierrosta, lähtee FC Rauma kauden ylivoimaisesti pisimmälle vierasreissulle. Vastaansa raumalaiset saavat tällä matkalla lauantaina Raahessa AS Moonin, ja sunnuntaina Oulussa FC Opan. Lauantain ottelun aikaisesta ajankohdasta johtuen joukkue lähtee jo perjantaina matkaan, ja yöpyy Vaasassa.

Pelien käydessä vähiin on FC Rauman sairastupa taas täyttynyt. Joukkue lähteekin tavoittelemaan täyttä kuutta pistettä erittäin kapealla, mutta iskukykyisellä kokoonpanolla. Sarjasijoitus oikeuttaa tällä hetkellä liigakarsintoihin, mutta tasaisessa sarjassa muut hengittävät edelleen niskaan, joten pistemenetyksiin ei ole varaa.

Lauantain vastus AS Moon on ollut raumalaisille aina vaikea vastus viimeisen kahden kauden aikana. Varsinkin kotisalissaan välillä hurmiossa pelaava joukkue on vaikea pysäytettävä. Kauden ensimmäisessä kohtaamisessa Raumalla joukkue osoitti jo vaarallisuutensa, joten edessä on täysi päivätyö jotta pisteet lähtisivät mukaan.

Sunnuntaina vastaan asettuva FC OPAn kausi on ollut vaikea. Joukkue on alusta asti pitänyt perää sarjassa, ja välillä hyvätkään otteet eivät ole kartuttaneet pistepottia. OPAa ei olekkaan varaa yhtään aliarvioida, sillä joukkue tulee varmasti hyvällä asenteella päälle. Jotta Oulussa pelattaisiin Futsal Ykköstä myös ensi kaudella, pitäisi jokaisesta viimeisestä ottelusta ottaa täysi pistepotti. Tämäkään ei välttämättä riitä, riippuen miten muut joukkueet pelaavat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti