lauantai 3. joulukuuta 2016

Kahden kotiottelun viikonloppu

FC Rauman härkäviikot jatkuvat jälleen. Tänä viikonloppuna se saa testata sarjassa toisena majailevan AS Moonin kunnon lauantaina, ja sunnuntaina kauppikselle saapuu Ykkösen hännillä oleva FC OPA.

Raumalaiset saivat viime viikonloppuna vihdoin voitottomien otteluiden putkensa katki, kun JoSePa kaatui vieraissa komeasti lukemin 0-3. Myös debyyttinsä tällä kaudella tehnyt Jussi Aalto heilutti heti ensimmäisessä ottelussa maaliverkkoa. Mieheltä toivotaan samaa myös tulevana viikonloppuna, sillä AS Moonin hurlumhei-futsal on alkukaudella tuottanut tulosta. Nähtäväksi jääkin onko vieraiden ykköstykki Marko Keinänen pelipäällä, vai onko kotikalja maistunut liikaa bussimatkalla. Selvää kuitenkin on, että tätä titaanien taistoa kannattaa saapua seuraamaan kauppikselle.

Sunnuntaina Raumalla vieraileva FC OPA on ykkösessä uusi tuttavuus. Joukkueen alkukausi ei ole ollut mitään ruusuilla tanssimista, mutta suurinumeroisestikkaan oululaiset eivät ole pelejään hävinneet. Helpolla vierailijat tuskin nahkaansa myyvät, joten FC Raumalla ei ole varaa lähteä takki auki otteluun.


La klo 14.00 Kauppiksella  FC Rauma - AS Moon (Raahe)

Su klo 14.00 Kauppiksella FC Rauma - FC OPA (Oulu)

Lippujen hinnat 2016-17 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

KAUSIKORTTI: 35€/20€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti