perjantai 4. marraskuuta 2016

Ykkönen jatkuu taas lauantaina. Viikolla Cupjuna jatkoi matkaansa.

FC Rauma kävi keskiviikkona Porissa, kun ohjelmassa oli Futsal Cupin toisen kierroksen ottelu. Vastaansa se sai aina rakkaan pikkuveljensä MuSaFutsalin. Ottelussa ei ihmeitä nähty, mutta FC Rauma poistui kentältä voittajana lukemin 1-2 (0-0), joten joukkue jatkaa matkaansa kolmannelle kierrokselle joka arvotaan 21.11.

Ykkönen pyörähtää jälleen maajoukkuetauon jälkeen käyntiin viikonloppuna. FC Raumalle se tarkoittaa kolmatta peräkkäistä kotiottelua. Tällä kertaa se saa vastaansa Mad Maxin Valkeakoskelta. Koskilaiset pelasivat FC Rauman tavoin keskiviikkona Futsal Cupia, joten molemmilla on jo tältä viikolta yksi ottelu alla.

Joukkueet ovat toisilleen jo entuudestaan tuttuja, vaikka sarjataso oli viime vuonna eri. Liigasta täksi kaudeksi Ykköseen tippunut Mad Max ja FC Rauma kohtasivat viime vuonna juurikin Cupin merkeissä. Tällöin raumalaisten cupjuna pysähtyi Valkeakoskella  kärsityn jatkoaikatappion vuoksi.

Molemmat joukkueet ovat aloittaneet kautensa voittamalla kaikki ottelunsa. Tämä on tuskin yllättänyt ketään edes Kurikassa, sillä kumpikin joukkue haluaa takaisin Futsal-Liigan parrasvaloihin. Lauantain ottelussa onkin loppukautta ajatellen paljon pelissä, sillä raumalla mielletään Mad Max yksi kauden päävastustajista, jolle ei pisteitä saisi menettää.

Ottelu taas tuttuun tapaan suorana FC Rauman Youtube-kanavalta.


La Kauppiksella klo 14.00  FC Rauma -  Mad Max (Valkeakoski)

Lippujen hinnat 2016-17 (Huom! Vain käteisellä!)

YKSITTÄISLIPPU (runkosarjan peleihin): 5€/3€

KAUSIKORTTI: 35€/20€

- alennettu hinta opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille
- alle 15-vuotiaille ilmainen sisäänpääsy
- kausikortilla ilmaiseksi sisään kaikkiin Futsal Ykkösen runkosarjan peleihin.

Tervetuloa kannustamaan vihreämustat voittoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti