tiistai 8. marraskuuta 2016

Kauden ensimmäinen tappio nololla tavalla

FC Rauman kausi jatkui jälleen kotiottelussa lauantaina Liigasta täksi kaudeksi Ykköseen pudonnutta Mad Maxia vastaan. Mad Max oli todella tyly vieras ja murskasi kotijoukkueen rumin numeroin 0-7 (0-2). Näin ollen FC Rauma koki kauden ensimmäisen tappion.

Ottelun ensimmäinen kymmenminuuttinen lupasi isäntien kannalta pelistä huomattavasti parempaa. Raumalaiset loivat muutaman hyvän maalipaikan, mutta ylärimaa lähemmäksi ei FC Rauma päässyt. Maalikehikkoa kolistelivat vuorollaan Niila Asunmaa ja Jere Kyrkkö. Myös Mad Maxeilla oli omat paikkansa, mutta ne debyyttiotteluaan raumalaismaalilla Ville Tuononen torjui hienosti. Häntä ei rumista numeroista voi syyttää. Avausmaali syntyi vajaan 15 minuutin pelin jälkeen, kun Mika Jussila puski pomppupallon maalin edestä verkkoihin. Lisää kylmää vettä tuli raumalaisniskaan vain puoli minuuttia myöhemmin. Sasu Nieminen ohjasi kulmapotkun maalin edestä sisään. Tauolle mentiin Maxien 2-0-vierasjohdossa.

Toisella jaksolla raumalaisten päivä synkkeni entisestään. Heti jakson alkuun Mika Jussila tykitti pallon komeasti etuyläkulmaan ja tämän jälkeen kentällä oli käytännössä katsoen vain yksi joukkue. FC Rauma ei päässyt kunnon tekopaikkoihin ja koskilaiset hallitsivat peliä välillä mielin määrin. Riku Raikko lisäsi Mad Maxin johdon jo neljään maaliin, kun toista jaksoa oli pelattu noin 12 ja puoli minuuttia. Tämän jälkeen ottivat lentävän maalivahdin peliin. Sekään ei tällä kertaa auttanut, vaan Jussila rankaisi päivän kolmannellaan tyhjään raumalaismaaliin. Lopussa vielä Mikko Heritty ja Joni Mäkelä kaunistelivat Mad Maxien 7-0-voittolukemat.

Tällä viikolla vuorossa ovat FC Rauman kauden ensimmäiset vieraspelit. Ensin keskiviikkona on Porissa vastassa MuSa ja sunnuntaina Joutsassa JoSePa. Näissä peleissä nähdään varmasti sisuuntunut raumalaisnippu.

FC Rauma-Mad Max 0-7 (0-2)

14:45 0-1 Mika Jussila
15:13 0-2 Sasu Nieminen (Riku Raikko)
21:12 0-3 Mika Jussila (Mikko Heritty)
32:29 0-4 Riku Raikko (Sasu Nieminen)
34:01 0-5 Mika Jussila (Mikko Heritty)
35:26 0-6 Mikko Heritty (Joni Mäkelä)
39:13 0-7 Joni Mäkelä (Mikko Heritty)